I’m a coffee lover!

27 jan

Yep i confess, ik ben een coffee lover! Ik ben dol op koffie, cappuccino, cafe au lait, koffie verkeerd, cafe machiato, latte machiato en lungo coffee. Koffie is voor mij een momentje ontspanning, genieten en weer bij de les komen. Koffie drinken een moment van gezelligheid met anderen, of koffie drinken in de ochtend om wakker te worden.

Ik ben vooral dol op goede koffie bij bijvoorbeeld bugels&beans, starbucks of the coffee company maar daar kom ik natuurlijk niet dagelijks. Thuis heb ik twee koffie machines, de dolce gusto en een senseo cappuccino. De dolce gusto staat momenteel in de opslagruimte in de kelder omdat ik nu een senseo cappuccino fase heb. Wie weet haal ik binnekort de dolce gusto weer naar boven. Op mijn werk hebben we een gigantisch geweldig koffie apparaat met latte en cappuccino functie van verse bonen koffie en versie melk, i love my job hihi.

Ik heb periodes gehad waarin ik heel veel koffie drink, zo bijvoorbeeld vorig jaar toen ik fulltime stage liep in het ziekenhuis, koffiepauzes, koffie wanneer je dit ook aanbiedt aan patienten, met collega’s, heel veel koffie en met veel bedoel ik ongeveer 4 kopjes op een dag. En ik heb periodes waarin ik weinig koffie drink 1 of 2 kopjes op een dag.

Ik vind het heerlijk als ik met een sportvriendinnetje om 9.00 in de ochtend de bodypump sportles ga volgen om op tijd aanwezig te zijn en de ochtend daar met cappuccino te starten. Wel heb ik de vreemde mythe dat ik na 16.00 geen koffie meer drink omdat ik geloof dat ik anders in de avond niet op tijd in slaap kom. Ik drink dus nooit in de avond koffie en dat vind ik soms wel jammer want na een etentje lijkt het me soms heerlijk om eens een speciale koffie na te nemen, maar dan kan ik niet slapen, toch? Ik weet niet helemaal of dit waar is maar het placebo effect werkt.

Houden jullie van koffie? Wat voor koffie vinden jullie het lekkerste en hoeveel koffie drinken jullie op een dag?

 

Advertenties

8 Reacties to “I’m a coffee lover!”

 1. blogsvanmiranda 27 januari 2013 bij 07:54 #

  Ik ben ook een koffieverslaafde, heb zelf een gewoon normaal apparaat maar ben ook gek op cappuchino en andere lekkere koffie.
  Ik drink zelf veel koffie, meestal kom ik wel aan 6 mokken per dag, soms meer..ik drink eigenlijk alleen melk, water, thee of koffie, heel soms sapje.
  Tja er niet van kunnen slapen heb ik geen last van, ik drink rustig voor ik ga slapen of als ik op visite/verjaardag ben geweest nog een kop koffie na.

  • kellycaresse 27 januari 2013 bij 08:46 #

   Wow 6 mokken is veel haha, koffie is dan ook wel heel erg lekker, wat ideaal dat je dan nog gewoon kan slapen:)

   • blogsvanmiranda 29 januari 2013 bij 19:45 #

    Ja inderdaad dat is ideaal…

 2. annelie1991 27 januari 2013 bij 08:46 #

  Hey Kelly,

  Ookal reageer ik niet vaak op je blog, toch kijk ik er best wel vaak op.
  Bij deze heb ik je genomineerd voor een liebster award.
  Kijk hier wat dat inhoud : http://dreamsbeyondtheworld.blogspot.nl/2013/01/liebster-award.html

  xxx Annelie

  • kellycaresse 27 januari 2013 bij 08:47 #

   Wow annelie wat een eer! Dankjewel wat tof!! Daar ga ik zeker even een logje aan wijden, waarschijnlijk morgen omdat ik vandaag moet werken, wauw dankje!!

   • annelie1991 27 januari 2013 bij 09:51 #

    haha graag gedaan 😀 vind je blog leuk helemaal omdat het ook zo persoonlijk is 🙂 vind het ook leuk dat je vaak bij de mijne langskomt 🙂

   • kellycaresse 27 januari 2013 bij 20:40 #

    dankjewel! ik vind het heel leuk om nieuwe blogs te ontdekken! 🙂 jouw blog vind ik ook tof!

 3. Suzanne 27 januari 2013 bij 10:39 #

  Ik drink 3 a 4 keer in de week koffie, het is geen dagelijks ritueel, maar ik heb sinds deze week een nieuwe senseo sarista en dat is wel erg lekker! Helemaal als je zelf een caramel macchiato maakt. Yum!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: